Home Nieuws Worden PSV en Schmidt onrecht aangedaan? KNVB schorst Schmidt voor één duel

Worden PSV en Schmidt onrecht aangedaan? KNVB schorst Schmidt voor één duel

1322
0

Heeft de KNVB PSV en Roger Schmidt onrecht aangedaan?

Het heeft er alle schijn van. Roger Schmidt heeft namelijk een schikkingsvoorstel van één duel schorsing (plus één voorwaardelijk) wegens zijn stevige kritiek op arbiter Bas Nijhuis geaccepteerd. Schmidt dinsdagavond het uitduel met FC Emmen.


PSV meldt op PSV.nl dat assistenten Lars Kornetka en Jörn Wolf de taken van Schmidt zullen waarnemen in Emmen.

Schmidt reageerde recent op het gedrag en vermeende uitspraken van Bas Nijhuis. “De scheidsrechter heeft gezegd dat hij tegen ons floot, omdat ik kritiek op hem had geuit na de wedstrijd tegen Vitesse. Ik hoef hem voor de rest van mijn leven niet meer te spreken”, zei Schmidt na dat duel tegen ESPN.

De aanklager betaald voetbal startte vervolgens een onderzoek naar de zaak. Op verzoek van PSV werd de zaak tegen Schmidt pas deze week behandeld. De Eindhovenaren vroegen en kregen uitstel vanwege het drukke programma.

Schmidt zei afgelopen vrijdag op zijn persconferentie voor het duel met RKC dat hij nog altijd achter zijn mening over Nijhuis staat. “Iedereen in de voetbalwereld moet op topniveau proberen te presteren en als dat niet gebeurt, zeg ik daar iets van.”


Facebook Comments Box