Home Nieuws Worden dit de nieuwe PSV shirts voor seizoen 2021-2022?

Worden dit de nieuwe PSV shirts voor seizoen 2021-2022?

7760
0

Over enkele weken worden de nieuwe PSV shirts voor seizoen 2021-2022 weer gepresenteerd.

Voor iedere PSV fan is het weer uitkijken naar de nieuwe collectie wedstrijdshirts. PUMA en PSV blijken meer dan een prima combinatie te vormen getuige de prachtige tenues van afgelopen seizoen.


Voor de creatieve geesten onder de PSV fans is het ieder jaar niet alleen afwachten hoe de nieuwe shirts eruit komen te zien maar ook een nieuw moment om de creativiteit te ontplooien. In dat kader is Job Hoop zo’n creatieve geest en tevens PSV supporter.

In gesprek met PSV Inside vertelt Job wat meer over zijn creaties en ontwerpen.

‘Op mijn Instagram/Twitter account (@eenhoopjob) ontwerp ik voetbalshirtjes. Ik doe dit nu ruim 3 jaar en ben inmiddels uitgegroeid tot het grootste concept kit account van Nederland. Als PSV fan zijnde is het altijd extra leuk om na te denken hoe de nieuwe PSV shirts eruit komen te zien’, zegt Job.

‘Ieder jaar zijn er een aantal bronnen die wat meer details kunnen geven voordat de officiële shirts gepresenteerd worden. Zo lekken bijvoorbeeld de kleuren vaak eerder uit. Op basis van deze informatie maak ik dan diverse designs om te kijken wat de PSV fans hiervan vinden, gaat Job verder.

‘Het is niet mijn doel om het shirt zo goed mogelijk te voorspellen. Dit jaar is er bijvoorbeeld al een design van het derde shirt uitgelekt. Ik vind het dan niet zo leuk meer om hier iets mee te doen, dus heb ik gekozen om een andere insteek te nemen, maar wel met dezelfde kleuren van het nieuwe derde shirt’, zegt Job over het nieuwe derde shirt.

‘Om er nog een extra PSV tintje aan te geven heb ik dit jaar samengewerkt met Daan van 1913Graphics (@1913graphics). Hij heeft het artwork gemaakt op de achtergrond van de afbeeldingen’, aldus Job Hoop, die ook op de bekende sociale media kanalen te vinden is.

Job Hoop


Facebook Comments