Home Nieuws Woorden van dank voor de PSV aanhang van openhartige Xavi Simons

Woorden van dank voor de PSV aanhang van openhartige Xavi Simons

589
0

Xavi Simons ging er eens goed voor zitten in Leipzig, nadat zijn transfer van Paris Saint-Germain naar Red Bull Leipzig definitief is geworden.

Opvallend genoeg was Simons nog gekleed in een PSV shirt toen hij zijn woorden van dank richting de PSV fans uitsprak. “Lieve PSV-fans, ik wil jullie laten weten hoe bijzonder dit seizoen voor mij is geweest”, begint Simons. “Dit jaar is zonder twijfel het jaar waarin ik het meest heb genoten van het leven als profvoetballer.”

“Vanaf de eerste dag heb ik jullie liefde van dichtbij gevoeld. Jullie openden de deuren van jullie huis. Ik merkte gelijk dat ik deel uitmaakte van de grote PSV-familie. Ik voelde me geliefd en welkom. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik de kleedkamer heb mogen delen met spelers die een grote indruk op mij hebben achtergelaten. De prijs van topscorer van de competitie is van ons allemaal.”

Xavi Simons koestert de behaalde prijzen met PSV. De club won met Xavi Simons aan boord de Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker. “Dat waren magische momenten, die zowel jullie als ik nooit zullen vergeten. Als ik dit zo zeg, raakt het mij heel erg. Ik heb me nog nooit ergens zó thuis gevoeld in korte tijd. Ik koester elk moment in dit shirt, elke glimlach die jullie mij en mijn familie hebben bezorgd”, aldus een dankbare en openhartige Simons.

“Eindhoven en PSV zullen voor altijd heel belangrijk voor mij zijn. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan. Adios, ciao”, besluit Xavi Simons zijn dankwoord richting club en fans.


Vorig artikelXavi Simons legt transfer naar RB Leipzig uit en wijst naar Ruud van Nistelrooij
Volgend artikelPresentatie in beeld | RB Leipzig dolgelukkig na huurtransfer: ‘In zijn leeftijdsklasse beste van Europa’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in