Home Nieuws Wolfsburg trainer van Bommel over Ihattaren: ‘We hebben altijd belangstelling voor goede...

Wolfsburg trainer van Bommel over Ihattaren: ‘We hebben altijd belangstelling voor goede spelers’

555
0

Mark van Bommel is officieel begonnen aan zijn nieuwe baan als hoofdtrainer van VFL Wolfsburg.

Van Bommel sprak de toegestroomde pers toe en ontweek de vragen over PSV en Ihattaren niet. Het belangrijkste voor van Bommel was het goede gevoel dat Wolfsburg bij hem los wist te weken.


‘Ik wilde het goede gevoel hebben’, zei de nieuwe trainer van de Volkswagenclub. Na zijn periode in Eindhoven wilde van Bommel rust pakken en het goede gevoel bij een club verkrijgen. ‘Vanaf het eerste moment heb ik hier dat goede gevoel. Ik wist meteen dat ik ja moest zeggen, ik zei al tegen mijn vrouw dat het hier super was na het eerste gesprek.’ De media wilde graag van Mark van Bommel weten of er Nederlandse versterking aan zit te komen.

De naam van Mo Ihattaren valt. Ihattaren wordt niet alleen met een vertrek bij PSV in verband gebracht maar ook met een transfer naar Wolfsburg, naar de trainer waar de tiener uit Utrecht zo’n goede band mee heeft.

Van Bommel zegt daarover: ‘We worden natuurlijk altijd met elkaar in verband gebracht, omdat ik met hem gewerkt heb en hij goed gespeeld heeft bij mij. Waar ik ook heen zou gaan, we zullen altijd met elkaar in verband worden gebracht. Of ik hem hierheen wil halen? We hebben altijd belangstelling voor goede spelers’, aldus de hoofdcoach van VFL Wolfsburg, die inmiddels aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn begonnen.


Facebook Comments Box