Home Nieuws Woeste Barcelona fans leggen druk bij Memphis: ‘Nu moeten we het met...

Woeste Barcelona fans leggen druk bij Memphis: ‘Nu moeten we het met Depay doen’

5511
0

Het nieuws rond het vertrek van Lionel Messi bij ‘schuldenclub’ FC Barcelona volgt elkaar snel op.

Het aanstaande vertrek, al weet je rond FC Barcelona nooit hoe de vork in de steel steekt, doet veel met de Barcelona aanhang. De club hangt samen van corrupte bestuursleden en intriges alsmede een enorme schuldenlast.

Voor Memphis Depay is het vertrek van Messi geen goed nieuws getuige zijn eerdere insteek om mede naar Catalonië te vertrekken om met de ‘beste voetballer ter wereld’ te kunnen samenspelen. Echter gloort er ook meteen meer kans op een voorname rol als nieuwe vedette en\of blikvanger van de club. FC Barcelona heeft immers nieuwe sterren nodig.

Memphis krijgt bovendien meer kans op speeltijd. Het brengt de Barcelona fans ook in twijfel, zoals goed is te zien in de Twitter items. Een bekende TV analist kan zijn emoties niet de baas als het over het vertrek van Messi gaat en wijst daarbij meteen naar Memphis.

Het is niet helemaal duidelijk hoe de analist het statement richting Memphis bedoeld maar duidelijk is wel meteen geworden dat er een enorme erfenis op de schouders van Memphis terecht gaat komen maar tegelijkertijd ook meer kans op glorie ontstaat.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here