Home Nieuws WK Poule: Doe gratis mee! Prijzenpot €25.000 waaronder een hoofdprijs van €5.000...

WK Poule: Doe gratis mee! Prijzenpot €25.000 waaronder een hoofdprijs van €5.000 euro

368
0

Het seizoen van PSV is pas net bezig, maar binnenkort wordt de competitie alweer onderbroken.

Het wereldkampioenschap voetbal staat namelijk voor de deur. Het grote voetbalfeest zal wereldwijd worden gevolgd en belooft een waar spektakel te worden. Hopelijk kan met name Cody Gakpo namens PSV flink wat minuten maken. Wat zou het mooi zijn als hij aan het eind van de rit met de beker in handen staat.

We kennen de Eredivisie Poultjes. Maar wat is er eigenlijk leuker dan tijdens zo’n groot toernooi mee te doen aan een WK Poule. We kunnen ze allemaal wel. Maar er zijn er die er bovenuit steken. Die van Intikkertje bijvoorbeeld. Op de website van Intikkertje doe jij gratis mee aan de WK poule. Registreren doe je binnen één minuut en dan kan je met vrienden, collega’s of familieleden een pooltje maken. Hoe leuk is dat! De exacte prijzen worden binnenkort bekendgemaakt, maar er is al een prijzenpot van maar liefst 25.000 (!) euro beschikbaar gesteld, waaronder een hoofdprijs van 5.000 euro.

Gratis deelname aan WK Poule  

Iedere wedstrijd van het WK kan voorspelt worden. Hoe preciezer de uitslag voorspelt wordt, hoe meer punten je kan verdienen. De voorspellingen kunnen tot 1 minuut voorafgaand aan de wedstrijd aangepast worden. Voor het WK vul je de zes wedstrijden per poule in. In totaal zijn er acht poules, dus komt dit neer op een totaal van 48 wedstrijden. De wedstrijden van de rondes die na de groepsfase plaatsvinden (de achtste finale, de kwartfinale, de halve finale en de finale) vul je in zodra de geplaatste landen bekend zijn.

Hoofdprijs WK Poule

Naast de kleinere pooltjes die jijzelf binnen het systeem van Intikkertje kan voeren worden alle deelnemers ingedeeld in de hoofdpoule van het platform. In deze hoofdpoule speel jij met duizenden andere deelnemers mee om de absolute hoofdprijs. Handig als je je nu al registreert en bovendien kan je ook nog instromen in de Eredivisie Poule. Ook lezenswaardig bij Intikkertje, de voorbeschouwingen op de Eredivisieduels, bijvoorbeeld de wedstrijd van komend weekend uit tegen Heerenveen. Hoe PSV het er in het verleden vanaf bracht in Friesland en de winkansen. Informatie die je helpt bij het invullen van je voorspellingen.  


Vorig artikelMario Götze brengt Union Berlin van Baumgartl eerste nederlaag toe, basisspeler Malen verliest van FC Köln
Volgend artikelKandidatuur Ernest Faber lijkt serieus te zijn: ‘Een moeilijke vraag, omdat Faber een goede vriend van me is’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in