Home Nieuws Wissel Ihattaren in de Arena gaat door op sociale media: ‘Het is...

Wissel Ihattaren in de Arena gaat door op sociale media: ‘Het is niet heel slim in een groepsproces’

953
0

Mohamed Ihattaren stond na afloop van de nederlaag grijnzend de media te woord.

De middenvelder ontving alle complimenten op en stelde zelf ook vast dat hij wel aardig voor de dag kwam. Zijn trainer dacht daar anders over en zei na afloop dat hij meer verwacht van Ihattaren gezien zijn potentie en aanwezige kwaliteiten. De veel besproken wissel kon op weinig begrip van de ESPN analisten rekenen en dat onbegrip pikte Ihatteren via sociale media weer op.


Analist Kenneth Perez was uiterst kritisch over het wisselbeleid van Roger Schmidt en plaatste na afloop een post op zijn Instagram pagina. “Ihattaren was de beste speler van en dan word je gewisseld”, zei Perez meteen na de wedstrijd al op de voor hem kenmerkende wijze. Ihattaren besloot dat op zijn beurt weer op zijn Instagram pagina te plaatsen.

De wissel van Ihattaren dreut dus flink na op sociale media. “Als Ihattaren dat dan plaatst, is dat natuurlijk ondermijnend”, zegt Mike Verweij van De Telegraaf. Collega Valentijn Driessen spreekt zich ook uit over het wisselbeleid van Roger Schmidt.

Driessen zegt dat het wisselbeleid van de Duitser de spelers inmiddels parten speelt. “Je ziet aan hun lichaamstaal dat ze daarop reageren. Dat is al geen goed teken. Malen zei na PSV – FC Twente dat hij baalde en liever wilde blijven staan”, aldus Driessen over de wissels onder Schmidt.


Facebook Comments Box