Home Nieuws Wissel Bart Ramselaar: ‘Dat was pijnlijk voor mij’

Wissel Bart Ramselaar: ‘Dat was pijnlijk voor mij’

88
0

Mark van Bommel lijkt al vanaf het begin van het seizoen niet in Bart Ramselaar te geloven. Ramselaar kreeg daar dinsdagavond weer een duidelijke bevestiging van tijdens het bekerduel met RKC.

De gelegenheidsaanvoerder werd al na een uur gewisseld en liep enigszins verbaasd het veld af. De middenvelder leek zich gekleineerd te voelen door de opvallende wissel van Van Bommel.


FOX Sports-interviewer Jan Joost van Gangelen zag ‘onweer in de ogen’ bij Ramselaar. “Dat was pijnlijk voor mij. Ik heb gedaan wat ik kon. Maar soms lukt het gewoon niet. Ik weet niet waar dat aan ligt.” Ramselaar kreeg ook geen feedback van trainer Mark van Bommel. “Het was heel stil in de kleedkamer. Maar we zullen er de volgende dag nog op terugkomen.”

Van Gangelen suggereert dat Ramselaar in de winterstop wellicht zijn opties moet overwegen, maar de middenvelder gaat hier niet op in. “Daar wil ik het nu niet over hebben. Ik probeer altijd hard te werken en het is natuurlijk frustrerend om weinig te spelen. Maar dan had ik het vandaag beter moeten doen.”


Facebook Comments