Home Nieuws Is Cocu écht in beeld bij PSV?

Is Cocu écht in beeld bij PSV?

1982
0

Ronald Koeman, Henk Fraser, Phillip Cocu, Wim Jonk en Peter Bosz. Een rijtje indrukwekkende namen van mogelijke trainers voor PSV.

Marcel Brands en John de Jong hebben zeker nog enige weken dan wel maanden de tijd de juiste trainer voor PSV te vinden maar enige haast lijkt toch wel geboden. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen laten immers niet lang meer op zich wachten. Brands en de Jong lijken een lichte voorkeur te hebben voor Phillip Cocu als we de schrijvende media moeten geloven. Cocu is de afgelopen week zichtbaar bij PSV betrokken geweest. Hebben we hier te maken met een vooropgezet plan om de aandacht van de daadwerkelijke kandidaat af te leiden of is Phillip Cocu daadwerkelijk in beeld én in gesprek met PSV?

Dat laatste vraagt ook Wim Kieft zich af. De analist en Telegraaf columnist schrijft in de zijn column dat hij het ‘gedrag’, het bezoeken van wedstrijden van PSV en Jong PSV, opvallend vindt. Kieft vraagt zich ook af of Phillip Cocu daadwerkelijk in beeld is als trainer van PSV of dat het meer één van de logische namen zijn die genoemd worden in het proces van het vinden van de juiste trainer voor PSV.

‘Is Cocu écht in beeld bij PSV?’, begint Kieft bij de Telegraaf, ‘Anders is het een goedkope manier van jezelf presenteren. Op een manier die ook niet bij de persoon Cocu past. Als hij niet in beeld is voor de vacante trainerspositie, dan moet er iemand in de organisatie van PSV z’n vinger opsteken dat dit geen handig gedrag is. Los van het gegeven of Cocu er veel wijzer van wordt om een wedstrijd te bekijken naast Van Breukelen”, aldus een kritische Kieft.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here