Home Nieuws Wim Kieft verwacht een sterk PSV in de tweede seizoenshelft maar heeft...

Wim Kieft verwacht een sterk PSV in de tweede seizoenshelft maar heeft twijfels over Joey Veerman

1798
0

Wim Kieft kijkt enorm uit naar de tweede helft van de competitie. De analist en columnist verwacht een lange intense titelstrijd.

Kieft denkt dat PSV er beter voor staat dan vorig seizoen en dus denkt de Amsterdammer dat PSV klaar is om voor het kampioenschap te gaan. ‘Het is wel duidelijk dat PSV, Feyenoord en Ajax de jacht hebben geopend op de Champions League-miljoenen van volgend seizoen, getuige de versterkingen die deze maand zijn gehaald of waar ze mee bezig zijn’, schrijft Kieft in zijn column in De Telegraaf.

De oud-PSV spits is niet heel enthousiast over Roger Schmidt maar tegelijk geeft hij de Duitse trainer het voordeel van de twijfel. Kieft ziet dat Schmidt er een geheel van heeft gemaakt en dus lijkt de club klaar voor een lange intense titelstrijd, aldus de Telegraaf analist en columnist. Dan Joey Veerman. PSV telde in de winterstop met het grootste gemak zes miljoen euro neer voor de technisch zeer begaafde middenvelder Joey Veerman. Er is veel enthousiasme rond Veerman maar er zijn evenzoveel zo twijfels. Ook Wim Kieft heeft wat twijfels bij de transfer van Joey Veerman naar PSV.

‘Veerman bij PSV blijft een vraagteken’, stelt de analist. ‘Aan de bal geweldig, maar het is bekend dat PSV-trainer Roger Schmidt meer verwacht van zijn middenvelders. Fysiek trokken Davy Pröpper en Marco van Ginkel het niet en uitgerekend daar ligt ook de kwetsbaarheid van Veerman. Parasiteren op je voetballende kwaliteiten is er bij de ingewikkelde speelwijze van Schmidt niet bij. In Heerenveen mocht Veerman een paar wedstrijden achter elkaar niet thuisgeven, maar bij een topclub als PSV ligt de lat veel hoger en moet hij leveren’, twijfelt Wim Kieft over de recente aankoop.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here