Home Nieuws Wim Kieft verwacht Bergwijn bij de Europese top

Wim Kieft verwacht Bergwijn bij de Europese top

89
0

Wim Kieft is lovend over vleugelspeler Steven Bergwijn maar vindt tegelijkertijd dat er nog stappen moeten worden gemaakt.

De sterke aanvaller heeft volgens Kieft alles om uit te groeien tot een topspeler, maar is nog te bescheiden, stelt Kieft die al meermaals erg enthousiast is geweest over Bergwijn.


Volgens de kritische oud spits van de club heeft Bergwijn momenteel nog niet wat Lozano wél heeft. “Je ziet tegen Spurs dat hij door een barrière heen moet om naar het niveau-Lozano te groeien. Hij is te bleu op het Europese podium”, schrijft Kieft in zijn column in De Telegraaf.” Die enorme dreiging die van Lozano uitgaat, mis je nog bij Bergwijn terwijl hij daar de power en snelheid voor heeft.”

De Ziggo analist en telegraaf columnist vindt dat Bergwijn nog wat tijd nodig heeft maar dit proces wel met de nodige stappen vooruit moet zien te maken. “Eerder zag je aan Eriksen en Depay dat zoiets zomaar drie tot vier jaar kan duren, maar ik ben ervan overtuigd dat Bergwijn uiteindelijk het Europese topniveau haalt.”


Facebook Comments