Home Nieuws Wim Kieft prijst Ibrahim Sangaré inzake contractverlenging: ‘Gakpo en Sangaré nog niet...

Wim Kieft prijst Ibrahim Sangaré inzake contractverlenging: ‘Gakpo en Sangaré nog niet klaar voor de top’

2370
0

Wim Kieft gelooft in de kwaliteiten van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré maar denkt ook dat beide spelers er goed aan doen nog een seizoen in Eindhoven te blijven.

Volgens de kritische analist en Telegraaf columnist is het belangrijke duo nog niet toe aan een stap hogerop. In zijn column in De Telegraaf schrijft Kieft over de ontwikkeling van Gakpo en Sangaré.  De wedstrijd tegen AS Monaco liet zien dat Gakpo wellicht nog niet toe is aan een stap hogerop.

‘Hij twijfelt over een transfer, maar hij oogt nog niet klaar voor een grote competitie als de Engelse Premier League. Voor zijn ontwikkeling is het beter als Gakpo nog een jaartje blijft bij PSV’, stelt Kieft vast. ‘Als Gakpo nu vertrekt en het loopt niet of een club haalt hem om de selectie op te vullen dan schiet hij daar niets mee op. Voor Sangarè geldt trouwens hetzelfde. Hij heeft niet voor niets bijgetekend.’

PSV dient zich niet rijk te rekenen tegen de Rangers uit Glasgow, meent de analist. ‘Misschien oogt Rangers FC op papier minder, ze stonden wel in de finale van de Europa League waar PSV de kwartfinale van de Conference League niet overleefde. Plaatsing voor de groepsfase van de Champions League ten koste van de Schotten is geen gelopen koers’, aldus een kritische en realistische Wim Kieft.


Vorig artikelCody Gakpo inmiddels in gesprek met Erik ten Hag
Volgend artikelEngelse media maken melding van transfersom van 59 miljoen euro: ‘Gakpo mag vertrekken na tweeluik met Rangers’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in