Home Nieuws Wim Kieft looft PSV gedurende periode vol blessures van sterkhouders: ‘Dat belooft...

Wim Kieft looft PSV gedurende periode vol blessures van sterkhouders: ‘Dat belooft best wel wat’

3305
0

Wim Kieft is enthousiast over dat wat PSV en Ruud van Nistelrooij afgelopen weken hebben laten zien.

De analist ziet dat PSV stilaan vorm begint te krijgen en zekerheden weet te creeren in zowel aanvallend als verdedigend opzicht. Kieft weet dat er de nodige spelers geblesseerd zijn geweest maar zag dat het elftal er niet veel onder te lijden had. De analist is enthousiast over hoe PSV zich heeft gehouden tijdens de absentie van een aantal belangrijke spelers. Kieft denkt dat er nog meer in het vat zit voor PSV komende weken, zeker nu spelers als Luuk de Jong en Noni Madueke op de weg terug zijn.

Ook is de terugkeer van Mauro Junior weer een stap dichterbij gekomen. Daarentegen speelde Max een goede wedstrijd tegen FC Utrecht. “PSV speelde goed, maar ik had ook het idee dat FC Utrecht niet de beste wedstrijd van het seizoen speelde”, valt Johan Boskamp Kieft bij aan tafel bij Veronica Offside. “Dat PSV, ondanks dat het spel even minder was, blijft wel de resultaten halen”, reageert Wim Kieft op Boskamp. “Daarnaast weet je ook dat Luuk de Jong er weer aan komt, dan Noni Madueke er weer aan komt. Die El Ghazi vind ik ook écht een goede speler, dat belooft best wel wat.”

De analisten hebben vertrouwen in PSV deze week. “Arsenal is misschien een ander verhaal, maar ik kan me niet voorstellen dat PSV in Londen met 5-0 of 6-0 op zijn bek gaat. Als iedereen terug is, ga je wel kijken hoe Van Nistelrooij gaat spelen. Zo’n Guus Til gaat achter de spitsen écht veel goals maken, maar dan moet je keuzes maken. Wat ga je dan met Simons doen? Die speelt ook geweldig momenteel”, aldus Kieft.


Vorig artikelSpeelt Gakpo na het WK nog bij PSV? ‘Zo’n hoog niveau, Gakpo is niet meer te behouden voor PSV’
Volgend artikel6-1 dreunt na in Utrecht: ‘Er zijn harde woorden gevallen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in