Home Nieuws Wim Kieft haalt hard uit naar PSV directie

Wim Kieft haalt hard uit naar PSV directie

5214
0

Na opnieuw een turbulente week heeft iedere analist en journalist zo zijn mening over de gang van zaken bij PSV.

Zo ook Wim Kieft, die geen goed woord over heeft voor de beide directieleden Toon Gerbrands en John de Jong. Kieft begrijpt niet dat de club Ernest Faber naar de studio in Hilversum afvaardigde na z’on desastreuze dag als vorige week zondag.


Zo lieten de directieleden Toon Gerbrands en John de Jong interim-trainer Ernest Faber zondag in Studio Voetbal de kastanjes uit het vuur slepen. Dat hoort niet. Zeker niet met de wetenschap dat Faber hoofd jeugdopleiding is bij PSV en niet de uitstraling heeft van een groot kampioen’, schrijft Kieft in zijn column in de Telegraaf.

Valentijn Driessen van de Telegraaf nam het vrijdagavond bij Veronica Inside op voor Kieft en bevestigde de mening en analyse van Kieft. ‘Met dat slappe verweer van ’werken voor PSV’ en ’trots op het embleem’. Inhoudsloze teksten van iemand die niet in staat is zo’n crisis te bezweren of in goede banen te leiden. Aan de andere kant valt er geen enkele gereputeerde trainer te vinden, die zijn naam in Eindhoven op het spel wil zetten’, stelt Kieft.

‘Krijgt Faber zo’n televisieuitnodiging dan zeg je als PSV-directie toch: ’Wij gaan het verhaal vertellen en uitleggen hoe alles in elkaar steekt’. Wie dat niet doet als leiding, begrijpt er niets van. Dit staat los van de constatering dat John de Jong ongeschikt is voor de rol van technisch directeur bij een topclub als PSV. Inhoudelijk getuige de aankopen en omdat hij het liefst niet naar buiten treedt, maar je kan je in zo’n rol niet verschuilen. Af en toe moet je op de voorgrond treden’, aldus Wim Kieft over de crisis bij PSV.


Facebook Comments