Home Nieuws Wim Kieft geniet van Cody Gakpo, Gakpo vraagt van Gaal advies over...

Wim Kieft geniet van Cody Gakpo, Gakpo vraagt van Gaal advies over toekomst

3701
0

Nu het seizoen definitief is afgelopen, kan Gakpo een knoop gaan doorhakken over zijn toekomst.

De Oranje-international kan terugblikken op een goed seizoen en won onder meer het Speler van het Jaar-klassement van VI. Blijft hij bij PSV met het oog op zijn WK-kansen trouw of lonkt een toptransfer naar bijvoorbeeld de Premier League? Het zijn vragen die voor Gakpo komende weken zullen worden gaan ingevuld.

Gakpo erkende dat hij met Van Gaal heeft gesproken over een mogelijke transfer. ‘De trainer zei dat ik mijn gevoel moet volgen. Wat dat is? Dat weet ik zelf nog niet. Daar kan ik nu over na gaan denken. Ik heb steeds geprobeerd zo veel mogelijk mijn focus op PSV en Oranje te houden.’

Wim Kieft heeft als analist genoten van het spel van Cody Gakpo tijdens de afgelopen interlandperiode. “Cody Gakpo en Noa Lang deden het in Rotterdam goed tegen Wales hoewel veel basisspelers van Oranje niet aan de start stonden. Spelen de grote jongens mee, dan haakt Gakpo ongetwijfeld aan en komt hij nog beter tot zijn recht”, zegt Kieft in gesprek met De Telegraaf.

Kieft gaat verder: ‘Gakpo heeft iets extra’s. Hij kan scoren, heeft snelheid, een individuele actie in huis en is ook gewoon een fijne speler om naar te kijken. Hij is meer dan alleen buitenspeler.”


Vorig artikelEngelse media: Manchester United onderneemt pogingen om Dumfries van Inter over te nemen
Volgend artikelKritiek voor Drommel, mentaliteit lijkt ter discussie te staan: ‘Intern missen ze de pijn die hij moet voelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in