Home Nieuws Wim Jonk ziet in Joey Veerman speler voor de absolute top, Westerhof...

Wim Jonk ziet in Joey Veerman speler voor de absolute top, Westerhof ziet gelijkenissen met Frenkie de Jong

4005
0

PSV heeft Joey Veerman binnen als winterse versterking. De verwachting is dat Veerman in de maand januari meteen speelminuten gaat maken voor PSV.

Het is aan de Volendamse middenvelder zelf om er meteen te staan in de maand januari. Roger Schmidt gaf recent aan niet meteen voor een winterse versterking te gaan maar een buitenkansje als Veerman lijkt PSV toch niet te willen lopen na het nieuws rond Davy Propper. In achttien competitieduels was Veerman dit seizoen goed voor drie treffers en zes assists. Kunnen we stellen dat Veerman een directe versterking voor PSV is?

FC Volendam trainer Wim Jonk en voormalig Heerenveen RvC lid Hans Westerhof geven hun visie op de kwaliteiten van Joey Veerman. ‘Joey Veerman is op termijn goed genoeg voor de Nederlandse top’, zegt FC Volendam-trainer Wim Jonk, die met de uitblinker van sc Heerenveen werkte tot diens vertrek naar Friesland. ‘Het is een bijzondere speler, hij heeft de kwaliteiten om in de Nederlandse top te spelen”, begint Jonk tegenover Omrop Fryslân. Volgens Jonk moet Veerman ‘in een hoger ritme’ komen om mee te kunnen in het spel van bijvoorbeeld PSV. “Hij heeft nog wel wat stappen te maken”, aldus Jonk.

Voormalig Heerenveen commissaris en ex-PSV trainer Hans Westerhof is ook onder de indruk van Joey Veerman. Recent zei Westerhof tegenover media in Friesland: “Hij heeft exceptionele kwaliteiten. Hoe hij een bal over vijftig meter geeft, dat is gewoon aaien en dat zie ik zelfs Frenkie de Jong niet op die manier doen. Zaterdag was hij de uitblinker, maar ik vind dat hij niet het onderste uit de kan haalt. De topclubs die zaterdag gekeken hebben, zien ook dat hij geen gedreven indruk maakt en moppert op medespelers. Hij zal meer dynamiek moeten tonen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here