Home Nieuws Willy van de kerkhof uit forse kritiek op Davy Pröpper

Willy van de kerkhof uit forse kritiek op Davy Pröpper

18
8

Willy van de Kerkhof is niet mild voor Davy Propper. De middenvelder kent een moeizaam seizoen en lijdt veel balverlies. PSV speelde zichzelf moeizaam naar de overwinning, zagen Willy en Rene.

Dat was mede te wijten aan het matige optreden van middenvelder Davy Pröpper. Willy van de Kerkhof zegt dat maandag in gesprek met Omroep Brabant. Hij vond Pröpper één van de zwakste spelers op het veld. “Hij leed te veel balverlies. Het was eigenlijk in deze wedstrijd een storende factor in plaats van een X-Factor. Je ziet dan ook dat PSV wat minder gaat spelen. PSV was zeker in de eerste helft niet in goede doen”, aldus de oud-international.
“Luuk de Jong is langzaam op de weg terug, al zit hij ook nog niet lekker in z’n vorm. Hij zwoegt en doet van alles en hij is eigenlijk telkens net iets te laat. Maar PSV blijft winnen en daar gaat het om!”, besluit Van de Kerkhof.


Facebook Comments

8 REACTIES

  1. Waldorf & Staddler mogen ook weer een beetje buiten komen. Enkel en alleen om was onzeker te verkopen en hop, terug in de realiteit en pilletjes slikken tegen………….goh, vergeten.

  2. Iedereen heeft weleens een slechte dag of tijd ……Willy en Rene jullie neem ik allang niet meer serieus
    , als ik jullie zie moet ik aan die twee oudjes denken op het balkon bij de muppetshow.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here