Home Nieuws Willy en René van de Kerkhof willen met Roger Schmidt in gesprek,...

Willy en René van de Kerkhof willen met Roger Schmidt in gesprek, broers kraken tactiek en wisselbeleid

1598
0

De voetbalbroers en PSV iconen Willy en René van de kerkhof hebben het ver gehad met het dienstverband van Roger Schmidt bij PSV.

De broers zijn erg kritisch op het spel van PSV en vinden Roger Schmidt onnavolgbaar. De broers hebben natuurlijk helemaal gelijk want Roger Schmidt houdt er een warrig beleid op na wat resulteert in een warrig elftal en warrig spel.

De broers laten zich in gesprek met Omroep Brabant en in de Podcast kritisch uit over het werk van Schmidt. Zowel Willy als René zouden graag met Schmidt in gesprek gaan, maar zeggen er meteen bij dat Schmidt de eerste PSV-trainer is met wie ze nog nooit hebben gesproken. Of een gesprek er van gaat komen valt nog te bezien want als aan het de broers ligt wordt Schmidt uit zijn functie ontheven.

“Iedereen was verontwaardigd over de spitspositie van Mario Götze tegen Heerenveen”, liet Willy maandagochtend weten in het radioprogramma ‘Wakker!’ op Omroep Brabant. “Ik snap het zelf ook niet. Je zag dat het in de tweede helft, toen Götze op het middenveld terechtkwam en er een echte spits voorin stond, veel beter liep. Toen liep PSV over Heerenveen heen. Het was een verdiende overwinning, maar de basisopstelling was weer zeer eigenaardig.”

René is het eens met zijn broer. Hij vond de wedstrijd van PSV tegen Heerenveen een beetje een herhaling van de Europa League-wedstrijd van donderdag tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv. “Slappe hap, weer. Het was zo slecht. Alleen het eerste doelpunt, van Noni Madueke, was fantastisch.”

PSV heeft een spitsenprobleem, stellen de broers vast: “Eran Zahavi is op dit moment niet in vorm en die Carlos Vinícius moet American football gaan spelen. Bij PSV komt hij echt niet tot zijn recht. En naast dit spitsenprobleem hebben we nog dat keepersprobleem.” Willy bevestigt de lezing van zijn broer: ‘”Dat is zo, wat René zegt. En dan gaat Schmidt met Yorbe Vertessen uiteindelijk een spits inbrengen in de 89e minuut. Nou, dat zet zoden aan de dijk”, zijn de broers uiterst kritisch over het beleid van Roger Schmidt.


Vorig artikelTimo Baumgartl geniet in Berlijn maar twijfelt over zijn toekomst: ‘Ik kan niet zeggen of ik blijf’
Volgend artikelBenfica meldt verplichte koopoptie voor PSV op Vinícius, PSV weerspreekt bericht uit Lissabon’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in