Home Nieuws Willy en Rene van de Kerkhof snappen keuze van Bommel niet bij...

Willy en Rene van de Kerkhof snappen keuze van Bommel niet bij ‘onbegrijpelijke’ wissel

133
0

Willy en Rene van de Kerkhof hebben zich afgelopen zaterdag geërgerd aan het spel maar vooral aan het wisselbeleid van Mark van Bommel.

De kritiek op van Bommel neemt met de week toe. De broers van de Kerkhof snappen niets van de toegepaste wissel Mitrouglou voor Sadilek. De broers weten dat PSV gemankeerd is door de blessures maar er gelden geen excuses.

Hoewel de afwezigheid van een aantal spelers niet als excuus mag worden gebruikt, zo zegt René van de Kerkhof, speelde het wel degelijk mee. “Donyell Malen, Steven Bergwijn en Nick Viergever zijn de spelers om wie het bij PSV draait”, zegt hij tegen Omroep Brabant. “Als die er niet zijn, is PSV een heel matige ploeg.”

‘Het is inspiratieloos, troosteloos, machteloos en hulpeloos’, zegt René van de Kerkhof. “Het was PSV onwaardig. Waardeloos, het was los zand. Het is gewoon schandalig wat PSV op dit moment presteert. Het mag niet, dit kán niet.”

Willy wijst juist naar Mark van Bommel en diens wissel. “In het eerste kwartier van de tweede helft – toen Michal Sadilek doorschoof naar het middenveld – ging het eindelijk een beetje goed. Gooit Van Bommel Kostas Mitroglou erin en haalt hij Sadilek eruit! Toen waren we de grip in een keer kwijt! Ik begreep die wissel niet goed. Die was de doodsteek voor PSV. We moeten blij zijn met dit ene puntje.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here