Home Nieuws Willems stuurt aan op contractverlenging

Willems stuurt aan op contractverlenging

21
0

Het is bijna december en de meeste fans ergeren zich mateloos aan de houding van Jetro Willems rond de verlenging van zijn contract. De contractonderhandelingen tussen PSV en Jetro Willems liggen nu zelfs even stil.

Maar Willems laat weten er alle vertrouwen in te hebben dat het op korte termijn toch rond gaat komen. “Het ligt even stil, want mijn ouders en zaakwaarnemer zijn nu op vakantie. Binnenkort komt er meer duidelijkheid”, zegt Willems in De Telegraaf. Willems is kritisch op zijn eigen functioneren en snapt ook de kritiek van buitenaf. “In de voorgaande wedstrijden speelde ik wisselvallig. Dan krijg je zulke meningen. Je moet het zelf doen, maar soms moet je ook respecteren dat je anderen nodig hebt. De waarheid zit in mezelf. Iedereen om me heen weet wat ik kan en daarom wordt er ook zoveel van me verwacht. De jaren hiervoor werd ik nog als een talent gezien, nu ben ik ouder. Dan gaan ze andere dingen van je verwachten”, vertelt Willems.

De afgelopen twee weken heeft Willems gebruikt voor zelfreflectie vertelde hij aan de krant. “Die tijd heb ik mezelf gegeven om na te denken. Dan zie je nu dat ik een heel andere persoon ben. Ik weet honderd procent zeker dat ik harder terugkom. In mijn ogen zie je alleen vuur. Ik moet niet vergeten dat ik hier ben gekomen door mijn mentaliteit.”


Vorig artikel‘Brenet is een dankbare speler’
Volgend artikelSiem de Jong: ‘Ik wil belangrijk zijn voor PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in