Home Nieuws Willems maakt kennis met ‘positieve club’ Frankfurt

Willems maakt kennis met ‘positieve club’ Frankfurt

23
0

Jetro Willems heeft in zijn eerste dagen bij Eintracht Frankfurt meteen kennisgemaakt met de fysieke trainingen. ‘Laufen’ is naar eigen zeggen het eerste Duitse woord dat hij heeft geleerd.

In Frankfurt is Willems de opvolger van de naar Schalke 04 vertrokken Bastian Oczipkas. Willems, die door trainer Niko Kovac al ‘Maschine’ wordt genoemd, stelt dat het contact met zijn nieuwe club al voor het vertrek van Oczipka was gelegd. “Ik heb twee weken gehad om een beslissing te maken. En nu ben ik hier.”

De nieuwe back van Frankfurt beleefde tot nog toe louter positieve ervaringen bij zijn nieuwe werkgever. Ook de Duitse media is uiterst positief over Jetro Willems.

“Na de eerste dag belde mijn moeder me op met de vraag of alles goed was gegaan en of ik al een beetje Duits had geleerd”, vertelt Willems aan Kicker. Het Duitse voetbalblad schrijft na de transfer naar Eintracht positief over ‘der Mensch Willems’. “Ik zei tegen haar dat het eerste woord dat ik hier heb geleerd, ‘laufen’ is.”

Willems merkt een groot verschil tussen de trainingen in Eindhoven en Frankfurt. “In Nederland lopen we ook, maar dan gaat het vooral om tactische dingen. We doen meer met de bal.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here