Home Nieuws Willem van Hanegem ziet PSV niet als titelkandidaat

Willem van Hanegem ziet PSV niet als titelkandidaat

607
0

Wie een blik op de ranglijst werpt kan niet anders concluderen dat PSV er goed voor staat.

De ploeg van Schmidt heeft qua programma al redelijk wat zware wedstrijden voor de kiezen gekregen met uitwedstrijden tegen Ajax en AZ en een thuiswedstrijd tegen Feyenoord, waar de andere topclubs elkaar minder vaak troffen. En dus mag er met recht gesproken worden over een open titelstrijd tussen PSV, Ajax en Feyenoord. Al wordt Feyenoord nog niet geacht tot het voorjaar mee te doen in de race om de landstitel.

Willem van Hanegem ziet het anders en stelt dat PSV op dit moment nog niet mag hopen op de landstitel. De Kromme is nog niet onder de indruk van het spel van PSV. Over Feyenoord is de analist gematigd positief. ‘Feyenoord opende prima, dát Feyenoord mag gerust zeggen dat ze een titelkandidaat zijn’, schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

‘Maar dat geldt duidelijk niet voor het Feyenoord dat in de tweede helft weinig meer deed tegen zo’n slecht PEC. Zoals PSV ook nog niet mag rekenen op een titelstrijd, al vond ik ze tegen Vitesse verrassend goed spelen. In een normaal systeem, lekker met drie aanvallers.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here