Home Nieuws Willem van Hanegem wijst PSV op andere kandidaat-trainer: ‘Een reële, goede trainer’

Willem van Hanegem wijst PSV op andere kandidaat-trainer: ‘Een reële, goede trainer’

11775
0

Willem van Hanegem adviseert PSV een route te kiezen wat de beschikbare positie van trainer-coach aangaat.

PSV lijkt druk doende de belangrijkste positie van de club in te gaan vullen met Ruud van Nistelrooij maar er wordt getwijfeld daan die route. Onder meer Willem van Hanegem denkt dat PSV niemand minder dan in Henk Fraser zou moeten benaderen om hoofdtrainer te worden van PSV.

De Kromme is een fan van de no-nonsens trainer van Sparta. Fraser werkte in het verleden al bij PSV en staat er binnen de club zeker wel goed op. Fraser vertrekt na dit seizoen bij Sparta Rotterdam en Van Hanegem denkt dat het ideale moment voor Fraser is aangebroken om de stap naar PSV te gaan maken.

“Henk Fraser, dat lijkt mij een hele goede kandidaat. Een reële, goede trainer”, zegt Van Hanegem in gesprek met ESPN. Echter lijkt Henk Fraser momenteel niet bij PSV op het bekende lijstje te staan, waar Ruud van Nistelrooy juist wel op het lijstje staat. Van Nistelrooij staat zelfs bovenaan de lijst in Eindhoven, werd deze week duidelijk. “Ik denk heus dat hij capabel is hoor, maar hij moet mensen om zich heen verzamelen. Niet allemaal mensen met laptops, maar mensen die gewoon met voetbal bezig zijn.”


Vorig artikelRitsu Doan wordt steeds belangrijker, Japanner is VI’s speler van de week, PSV met vier in Elftal van de Week
Volgend artikelVan Hanegem is geen fan van Fred Rutten en twijfelt over PSV koers: ‘Je kan ook zeggen Guus Hiddink’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in