Home Nieuws Willem van Hanegem opnieuw kritisch op PSV na bezoek aan Het Kasteel

Willem van Hanegem opnieuw kritisch op PSV na bezoek aan Het Kasteel

1321
0

Willem van Hanegem heeft dit seizoen nauwelijks genoten van PSV en het aanwezige potentieel.

De analist, die bij aanvang van het seizoen meermaals aangaf benieuwd te zijn naar de trainer Ruud van Nistelrooij, is al maanden achtereen kritisch op het spel van PSV. Ook weet Willem van Hanegem nog steeds niet wat hij van de trainer Ruud van Nistelrooij moet vinden, behalve dat hij de trainer van PSV ‘een aardige gozer’ vindt.

Van Hanegem vindt het seizoen van PSV niet veel voorstellen en rept geregeld over een mislukt seizoen. Ook vindt de analist dat de lat omhoog moet bij PSV en dat er te snel sprake is van tevredenheid. Dat vindt van Hanegem overigens zo nu en dan ook van ‘zijn’ Feyenoord.

Van Hanegem vindt Feyenoord veel te nederig in het uitspreken van de titelkansen. Na de wedstrijd van Feyenoord in de Johan Cruijff Arena zei De Kromme al dat Feyenoord landskampioen zou worden. Temeer omdat PSV en Ajax zelf ook niet aan een sprankelend seizoen bezig zijn en Feyenoord niet meer zouden inhalen. De analist heeft gelijk gekregen.

“Ik snap dat lastige gedoe over ‘we hebben nog niet gewonnen’ en ‘we zijn nederig’ niet van het huidige Feyenoord. Dit is gewoon het sterkste elftal van de Eredivisie”, schrijft hij in het Algemeen Dagblad, verwijzend naar PSV en Ajax als achterblijvers. En dus uit van Hanegem opnieuw kritiek op het spel van PSV na de zege op Het Kasteel. De Kromme werd bepaald niet warm van het bezoek van PSV aan de Kasteelclub.

“Bij PSV deden ze zaterdagavond weer net alsof de 0-1 winst op Het Kasteel tegen Sparta vakwerk was en na Ajax-AZ hoorde ik mensen die Ajax zo’n warm hart toedragen weer lekker babbelen over dat hun club wel een overwinning had verdiend. Ze hebben niet een keer gewonnen van Feyenoord, PSV en AZ, ze komen niet in de buurt van het huidige Feyenoord”, aldus Willem van Hanegem.


Vorig artikelPSV zonder de handtekening van Ruud van Nistelrooij op weg naar ’transferzomer van de eeuw’
Volgend artikelSimons- én Fábio Silva fan Van der Vaart kan het niet laten: ‘Ongelooflijk, zo negatief’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in