Home Nieuws Willem van Hanegem hoopt vurig op WK selectie Xavi Simons: ‘Hij maakt...

Willem van Hanegem hoopt vurig op WK selectie Xavi Simons: ‘Hij maakt hele PSV stadion enthousiast’

1411
0

Xavi Simons speelde donderdagavond tegen Arsenal wederom een geweldige wedstrijd. Middenvelder én aanvaller Simons levert nu eenmaal elke week en elke wedstrijd.

Zondagmiddag werd Xavi Simons na een iets minder dominante wedstrijd tegen NEC gewisseld. Dat had vooral van doen met het rouleersysteem van trainer Ruud van Nistelrooij met het oog op de komende weken. PSV reist woensdag af naar het noorden van Noorwegen en wacht daarna nog wedstrijden tegen Ajax en AZ. Xavi Simons staat voor belangrijke weken. De middenvelder annex aanvaller en alleskunner, is serieus in beeld bij bondscoach Louis van Gaal.

Analisten, journalisten en clubwatchers hopen vurig op een selectie van de populaire Simons. Dat geldt ook voor Willem van Hanegem. Van Hanegem hoopt in ieder geval dat Xavi Simons wordt opgenomen in de WK-selectie van het Nederlands elftal.

Van Hangem zag Simons onder meer uitblinken in het Europa League-duel van PSV met Arsenal en hoopt dat het genoeg is om Van Gaal te overtuigen. “Zo’n ventje van net negentien jaar met van die krulletjes die een heel stadion enthousiast maakt en van de duvel niet bang is”, zegt van Hanegem in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. “Of hij op het WK ook moet worden opgesteld? Dat weet ik niet. Maar met het oog op latere grote toernooien zou het mooi zijn als Simons nu ook alvast een WK gaat meemaken”, aldus Willem van Hanegem, die vurig hoopt op een WK selectie van upcoming star Xavi Simons.


Vorig artikelBritse tabloids zijn nederlaag Arsenal in Eindhoven nog niet vergeten en zetten Luuk de Jong op de troon
Volgend artikelRuud van Nistelrooij collegiaal omtrent gele kaart NEC trainer, van Nistelrooij vroeg gele kaart niet te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in