Home Nieuws Willem II wil titelstrijd beslissen en PSV uitschakelen

Willem II wil titelstrijd beslissen en PSV uitschakelen

44
0

In Tilburg verwacht men dat PSV deze week is uitgeschakeld in de race om de landstitel. De Tilburgers zijn erg gemotiveerd om PSV van de troon te stoten.

De Willem II’ers Renato Tapia en Jordens Peters denken donderdag met Willem II voor de beslissing te kunnen zorgen in de titelstrijd in de Eredivisie. De Tilburgers nemen het in eigen huis op tegen PSV.

De van Feyenoord gehuurde Tapia denkt dat PSV gestrest is momenteel. “Ze hebben een goed team, maar hebben het mentaal zwaar, denk ik”, zegt de middenvelder in De Telegraaf. “Of dat titelstress is? Dat en alles wat erbij komt kijken. Ook de druk van de fans. Als je zoveel titels wint, verwachten ze er meer.”

“We hebben een goed team om ze te kunnen verslaan, maar het zal zwaar worden tegen een ploeg uit de top van de ranglijst. Of dit duel beslissend gaat zijn? Ja, dat gaat het zijn”, stelt Tapia over de clash van donderdag in Tilburg.

Ook Peters vreest voor de kansen van PSV in de titelstrijd met Ajax, al heeft de aanvoerder van Willem II veel respect voor het jaar van PSV. “PSV krijgt heel veel onterecht commentaar. Ik vind Ajax voetballend gezien ook beter, zo eerlijk moet je zijn en dat bewijst die ploeg in de Champions League. Het is dit jaar Europese top.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here