Home Nieuws Wil van Nistelrooij toch door met Maxi Romero? ‘Hij heeft enorme veerkracht’

Wil van Nistelrooij toch door met Maxi Romero? ‘Hij heeft enorme veerkracht’

1710
0

Ruud van Nistelrooij is zeer te spreken over hoe Maxi Romero zich iedere keer weer weet te etaleren bij Jong PSV en bij de hoofdmacht.

De trainer van Jong PSV ziet Maximiliano Romero weer opbloeien en wederom veerkracht tonen na zijn zoveelste blessure. Ook maandag had Romero weer een enorme geldingsdrang. en dus wist de Argentijn twee keer te scoren tegen FC Volendam. Romero maakt indrukt op de toekomstige trainer van PSV 1 en dus is het de vraag of van Nistelrooij zich wellicht niet toch hard gaat maken om Romero en PSV te bewegen voor een langer verblijf bij de club.

De lezing over de toekomst van Romero in Eindhoven is inmiddels geworden dat club en speler in de zomer afscheid van elkaar gaan nemen. Een nieuwe en frisse omgeving zou Romero weer een stap verder kunnen brengen in zijn loopbaan als topvoetballer. Van Nistelrooij ziet het wel degelijk zitten in de Argentijn. “Hij heeft een enorme veerkracht getoond, want het is niet makkelijk uit welke situatie hij komt. Elke keer weer revalideren, dan weer spelen en weer geblesseerd raken. Vier jaar is hij nu hier en hij laat zien uit het goede hout gesneden te zijn. Nu hoop ik dat het hem lukt om een lange periode te kunnen spelen”, aldus Ruud van Nistelrooij.

Romero viel na zijn miljoenentransfer van begin 2018 van de ene blessure in de andere, maar is nog steeds vastbesloten om zich terug te vechten en dat siert de Argentijn dan weer wel. Van Nistelrooij zegt daar over: “Het is net als Richard Ledezma een ontzettend fijne speler om bij de groep te hebben. Dit zijn jongens die Jong PSV niet als een moetje zien, maar er volle bak voor gaan. Ze stralen uit dat ze het heerlijk vinden om bij ons te komen voetballen”, wordt Van Nistelrooy geciteerd door het Eindhovens Dagblad. “Voor hen zijn dit hele waardevolle minuten, om misschien nog een rol bij het eerste elftal te kunnen spelen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here