Home Nieuws Wijnaldum op weg naar de uitgang bij AS Roma, terugkeer naar Eredivisie...

Wijnaldum op weg naar de uitgang bij AS Roma, terugkeer naar Eredivisie lonkt

34041
1

Georginio Wijnaldum is weer geheel fit en speelt ook weer wedstrijden op het hoogste niveau. Dat het nog niet van harte gaat, is een understatement.

In Italie is men nog altijd erg enthousiast over de persoon Wijnaldum maar zijn er wat twijfels over zijn voetbalkwaliteiten ontstaan. Volgens la Gazzetta dello Sport gaat AS Roma niet verder met Georginio Wijnaldum. Een negatief advies van trainer José Mourinho zou hier aan ten grondslag liggen, zo meldt het medium.

Wijnaldum wordt momenteel door Paris Saint-Germain verhuurd aan AS Roma. De club uit Rome zou een optie tot koop bedongen hebben in het contract, maar lijkt deze niet te gaan lichten. José Mourinho zou niet overtuigd zijn van de middenvelder en geeft de voorkeur aan goedkopere alternatieven.

Wijnaldum speelde tot nu toe nog maar 7 wedstrijden voor AS Roma. Een zware blessure die hem de afgelopen maanden aan de kant hield lijkt, in combinatie met zijn hoge salaris en eventuele transfersom, niet in zijn voordeel te spreken. Roma heeft dan ook al een opvolger op het oog, namelijk de 23-jarige Davide Frattesi van Sassuolo.

Een terugkeer naar PSG ligt gecompliceerd voor de 32-jarige Wijnaldum dus een rentree naar de Eredivisie komende zomer zou dus zomaar een optie kunnen zijn voor Wijnalduum, die vorig jaar ook contact met John de Jong en Marcel Brands heeft gehad over een eventuele terugkeer naar PSV.


Vorig artikelGeraakt Jetro Willems in de problemen na vondst vuurwapens in huis in Barendrecht?
Volgend artikelPSV op weg naar bekerfinale | Arne Slot rekent op bekerfinale Feyenoord – PSV

1 REACTIE

  1. Ik weet niet of PSV dit moet willen.
    Is wellicht over de top heen.
    Ik zie liever een extra CV, En CVM komen.
    Hoewel ik op de CVM graag Boscagli zie naast Sangaré.
    Dat deed Schmidt ook enkele malen en dat zag er zeer stabiel uit destijds. Zowel verdedigend als opbouwend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in