Home Nieuws Wijnaldum op voorpagina Spaanse krant, transfer naar Barcelona in de maak

Wijnaldum op voorpagina Spaanse krant, transfer naar Barcelona in de maak

1296
0

Het heeft er alle schijn van dat Ronald Koeman Nederlanders naar Camp Nou gaat halen.

De namen van Memhis Depay en Georgino Wijnaldum klinken veelvuldig maar een transfer van Wijnaldum naar FC Barcelona lijkt langzaam in zicht te komen.

Een voordeel voor het nagenoeg failliete Barcelona is dat Wijnaldum slechts een éénjarig contract in Liverpool heeft en daarom redelijk ‘goedkoop’ zal zijn voor de Catalanen, die vrijwel niets te besteden hebben.

De club van Koeman maakt volgens Mundo Deportivo werk van de komst van Wijnaldum. Diens foto prijkt vrijdagmorgen groot op de voorpagina van het Spaanse medium: ‘Aprietan por Wijnaldum’, wat simpel neer komt op: ‘Doorpakken voor Wijnaldum’. De geschatte transfersom voor het één jarige contract van Wijnaldum bij Liverpool bedraagt 25 miljoen euro. Liverpool zou ondanks de naderende contractverlenging en het akkoord daarover, niet onwelwillend tegenover een vertrek van de dynamische middenvelder staan.

Ronald Koeman heeft in Barcelona een meer aanvallende rol voor Wijnaldum in gedachten dan hij afgelopen jaren had bij Liverpool. PSV verkocht Wijnaldum nog maar vijf jaar geleden voor ruim 20 miljoen euro aan Newcastle United, waar hij slechts één seizoen verbleef en naar Liverpool vertrok.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here