Home Nieuws Wijnaldum is fluitconcerten in PSV shirt in de Kuip nog niet vergeten

Wijnaldum is fluitconcerten in PSV shirt in de Kuip nog niet vergeten

1073
0

Donderdagavond speelde Georginio Wijnaldum met AS Roma in de Kuip tegen Feyenoord en verloor het de heenwedstrijd van het tweeluik.

Vooraf sprak Wijnaldum al met AD Sportwereld over de ontvangst in de Kuip omdat bij een laatste keer dat de middenvelder tegenstander van Feyenoord was, de fluitconcerten niet van de lucht waren. In 2011 keerde Wijnaldum met PSV terug in de Kuip voor de competitiewedstrijd tussen beide clubs.

De Feyenoord fans hadden destijds zijn transfer naar PSV nog geheel verwerkt getuige de fluitconcerten. Voor Wijnaldum betekende het heenduel tussen AS Roma en Feyenoord een terugkeer in de Kuip en zijn geboortestad. ‘Ik vond het natuurlijk jammer dat ik niet begon, ik was wel blij dat ik mocht invallen in de tweede helft. En ik was ook blij met het respect van de supporters, omdat het twaalf jaar geleden anders was toen ik terugkwam in Rotterdam’, doelde hij op de reactie van de Feyenoord-aanhang na zijn overstap naar PSV in 2011.

‘Dat was wel goed, alleen had ik de wedstrijd liever wel gewonnen. Dat had het makkelijker gemaakt voor de terugwedstrijd. Als je verliest, is het altijd minder. Ook al speel ik tegen Feyenoord, ik wil gewoon die wedstrijd winnen. Dat is jammer genoeg niet gebeurd”, aldus Wijnaldum.


Vorig artikelMet Gutiérrez pakt PSV meer punten: 2,36 om 1,1 punt per wedstrijd | Guti opvolger Sangaré
Volgend artikelXavi Simons in de belangstelling van Arsenal, Liverpool en Chelsea

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in