Home Nieuws Wijnaldum blikt terug op gevoelige overstap

Wijnaldum blikt terug op gevoelige overstap

14
0

In gesprek met VI blikt Wijnaldum terug op zijn gevoelige overstap van Rotterdam naar Eindhoven. Wijnaldum werd immens populair bij PSV.

“De club heeft te weinig moeite gedaan mij te houden. Met geld had het niks te maken, want Feyenoord bereikte wél een akkoord met Stefan de Vrij en Ron Vlaar. Dat waren spelers met wie ze echt verder wilden. Voor mij was er veel interesse, van buitenlandse clubs vooral en ook van PSV. Ik ben eerlijk: Eindhoven zag ik in eerste instantie niet eens zitten, totdat ik met de club ging praten. Fred Rutten, toen nog trainer van PSV, en technisch manager Marcel Brands schetsten een mooi perspectief. Ik dacht er ook niet over na, totdat bekend werd dat PSV serieuze interesse had. Toen merkte ik pas hoe gevoelig het lag in Rotterdam. En nadat ik had getekend, zagen de supporters me als een soort landverrader. Ik heb het ze allang vergeven. Ze zijn zó fanatiek dat ze niet kunnen begrijpen dat een jongen van de club, iemand die ze altijd hebben gesteund, Feyenoord verlaat voor PSV.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here