Home Nieuws Wie vervangt ‘onvervangbare’ Luuk de Jong? Hallvar Thoresen pleit voor Simons achter...

Wie vervangt ‘onvervangbare’ Luuk de Jong? Hallvar Thoresen pleit voor Simons achter Til

1631
0

Is PSV te veel afhankelijk van Luuk de Jong en is de spits eigenlijk wel vervangbaar? Het zijn lastige issues, die ook Ruud van Nistelrooij zorgen moeten baren zo voor het eerste Europa League treffen.

PSV krijgt meteen een lastige tegenstander want volgens oud-PSV spits Hallvar Thoresen wacht PSV een lastige avond tegen de stugge Noren van FK Bodø/Glimt. Het Eindhovens Dagblad voelt zowel René van de Kerkhof als Hallvar Thoresen aan de tand over de wedstrijd tegen de Noren. Thoresen denkt dat Ruud van Nistelrooij er goed aan doet om Guus Til als diepste spits te posteren.

Thoresen volgt PSV en volgt Bodø/Glimt op de voet. “PSV hoeft vooraf in ieder geval niet zeker te zijn dat ze dit wel even doen, want vorig seizoen hebben ze in Europa ook gewoon AZ uitgeschakeld. Bodø heeft voldoende in huis om een slechte dag van de tegenstander af te straffen”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

De 65-jarige Noor zou met Til, gezien diens loopvermogen, in de spits spelen en Xavi Simons daarachter. Van de Kerkhof vindt niet dat PSV het hele elftal na de verliespartij tegen FC Twente op de schop moet gooien. “Luuk de Jong is gewoon heel moeilijk te vervangen. Eigenlijk gewoon niet. Er is wel wat voor te zeggen om dezelfde elf als zaterdag op te stellen, omdat ze zich dan kunnen revancheren voor de situatie in Enschede.”

Van de Kerkhof is de verliespartij in Enschede nog niet vergeten. “Als PSV zo speelt als in de eerste helft in Enschede, dan hoef je hier niet eens aan te beginnen”, aldus van de Kerkhof.


Vorig artikelFenerbahçe voegt daad bij het woord en probeert Bruma naar de uitgang te duwen
Volgend artikelPSV – RKC: PSV fans roeren zich na aanstelling Gözübüyük, geluidsbanden VAR Feyenoord – PSV nooit vrijgegeven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in