Home Nieuws Wie is er niet hard voor Mo Ihattaren? ‘Ik snap PSV dat...

Wie is er niet hard voor Mo Ihattaren? ‘Ik snap PSV dat ze zeggen, tot ziens Mo’

9453
0

Het is de laatste weken stil rond Mo Ihattaren. De middenvelder staat op het punt om een transfer te maken maar zover is het nog niet.

De laatste berichtgevingen rond de middenvelder waren dat er een bezoek aan Monaco gepland was om daar de transfer naar AS Monaco af te ronden. Dat was vorige week en Ihattaren werd ook gespot in een van de dure hotels van het vorstendom. Op sociale media circuleerden berichten en foto’s van Ihattaren in Monaco.

Het is en blijft zonde dat zo’n talent verloren gaat voor de Eredivisie. Dat is ook de mening van de diverse journalisten en analisten. Er klinkt dan ook veel kritiek aan het adres van Ihattaren en zijn zakelijke gevolg. Dat was enkele maanden geleden toch anders. Toen werd er vooral gewezen naar PSV als schuldige in de moeilijke situatie tussen club en speler.

Maar enkele maanden later, na nieuwe incidenten en nieuw onrust rond Ihattaren, wordt er eigenlijk niet meer gewezen naar Schmidt en PSV. Wie is er dus tegenwoordig niet meer hard voor Mo Ihattaren? Dat geldt ook voor Ronald Waterreus.

Waterreus is daarentegen wel benieuwd naar de toekomst van Ihattaren. “Ik denk PSV goed genoeg te kennen om te weten dat ze spelers daar de tijd geven. En een arm om de schouder leggen. Niet één keer, gerust honderd keer. Ook omdat hij het niet makkelijk heeft gehad”, doelt hij op de jonge middenvelder. “Maar ook bij PSV zijn er grenzen. Ik schrijf Ihattaren niet af. Ik hoop dat hij elders zijn voeten laat spreken, maar ik snap PSV als ze nu een signaal afgeven en zeggen: tot ziens, Mo”, aldus een kritische Ronald Waterreus.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here