Home Nieuws Wesley Sneijder wijst naar van Nistelrooij inzake Veerman: ‘Ik zou hier als...

Wesley Sneijder wijst naar van Nistelrooij inzake Veerman: ‘Ik zou hier als trainer niet blij mee zijn’

1257
0

Joey Veerman neemt zelden een blad voor de mond en dat was na PSV – Rangers FC ook het geval. Het levert steevast spectaculiare interviews op.

Tegenover Ziggo SPort en Vtbl kon Veerman na afloop van de nederlaag tegen Rangers FC zijn frustraties over de nederlaag en het mislopen van Champions League voetbal niet verbergen. De eerlijke en immer oprecht sprekende Veerman haalde flink uit naar alles wat er mis ging. Dit leidde weer tot grote verbazing bij Wesley Sneijder en Jan Boskamp. De beide analisten wezen daarbij meteen naar Ruud van Nistelrooij, die volgens de heren Sneijder en Boskamp niet blij kan zijn met de uitspraken van Veerman, die overigens net na de wedstrijd begrijpelijk hoog in zijn emotie zat.

Sneijder steelt van wal: “Ik heb hem vanaf de eerste minuut werkelijk waar álles in zien leveren. Los van de ballen die hij naar achteren speelde, maar dan kun je mij hier ook nog neerzetten. En dan zó praten: eigenlijk Ramalho niet beschermen én ook nog kritiek uiten op ploeggenoten vanwege gemiste kansen. Al zijn ballen zijn gewoon verkeerd! De ballen vooruit, de hogere ballen, de schepballen. Dan vind ik dit gewoon een heel merkwaardig interview”, aldus ene kritische blik van analist Sneijder.

Sneijder had gehoopt dat Veerman na afloop de schuld bij zichzelf had gezocht omwille van het inleveren van veel ballen. “Je verwacht dat hij voor de camera komt en zegt: jongens, ik heb een dramatische wedstrijd gespeeld. Dat hoor ik hem niet één keer zeggen. Het ligt allemaal aan de anderen om hem heen. Hij staat eigenlijk op de verkeerde plek”, aldus Sneijder, die naar van Van Nistelrooij kijkt. “Ik zou hier als trainer trouwens ook niet blij mee zijn. Dit kun je echt niet maken”, aldus Wesley Sneijder.


Vorig artikelAnalisten hard voor oprechte Joey Veerman: ‘Zo spelen en dan zo’n interview’
Volgend artikelDe uitzondering op de regel luistert naar de naam Xavi Simons: ‘PSV miste lef’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in