Home Nieuws Wesley Sneijder schrikt van Galatasaray en prijst aanvallend PSV

Wesley Sneijder schrikt van Galatasaray en prijst aanvallend PSV

1420
0

Oud Galatasaray speler Wesley Sneijder ging er eens goed voor zitten aan de rand van het veld van het Philips Stadion.

Zijn oude club mocht het opnemen tegen een Nederlandse topclub en dus werd Sneijder gevraagd aan te schuiven bij de desk van RTL 7. De analist zag later op de avond dat zijn voormalige club overlopen werd in het stadion en schrok van het niveau van zijn voormalig werkgever.


Wesley Sneijder zag een aanvallend en pressend PSV en zei na afloop onder de indruk te zijn van de aanvalsdriften van zijn landgenoten. “Ik ben me kapotgeschrokken”, zei Sneijder na afloop. “Voor een club als Galatasaray is dit onwaardig. Dit is niet goed genoeg, er moet echt nog wat bijkomen. Er moet heel veel gebeuren wil Fatih Terim deze ploeg nog op kunnen lappen. Ik had er meer van verwacht. Vanaf minuut één zat het er niet in.”

Ook Galatasaray-trainer Terim had niet verwacht dat zijn ploeg zo slecht voor de dag zou komen. “PSV heeft gewonnen en is dichterbij de volgende ronde dan wij. Het spijt ons, maar we zullen doen wat er nodig is. Zij hebben simpelweg beter gespeeld en makkelijk gewonnen. Supporters van Galatasaray snappen nu beter waarom we drie jaar nodig hebben om iets op te bouwen. We zullen volgende week alles doen om de situatie te kantelen.”


Facebook Comments Box