Home Nieuws Wesley Sneijder legt uit waarom hij Ihattaren niet meer bij staat én...

Wesley Sneijder legt uit waarom hij Ihattaren niet meer bij staat én waarom PSV kampioen wordt

14554
0

Duidelijke taal. ‘Voor mij is het klaar’, zegt Wesley Sneijder in het programma Veronica Offside met duidelijke woorden.

Het heeft er alle schijn van dat Wesley Sneijder zich enigszins bedrogen voelt door Mo Ihattaren. De jonge Utrechter verklaarde recent nog dat hij niet reageerde op de verzoeken van Ihattaren omdat hij zich schaamde en zo opkeek tegen de record-international van Oranje maar het heeft waarschijnlijk meer van doen met de mentaliteit van Ihattaren dan andere zaken.

Hoe dan ook, Ihattaren heeft het voor elkaar gekregen dat Sneijder ook klaar is met zijn inspanningen richting de gevallen probleemvoetballer. Inmiddels zou Ihattaren onderdak hebben gekregen bij de familie Nouri maar of dat zijn proces zal gaan versnellen valt nog te bezien. In het programma Veronica Offside zegt Sneijder dat hij het voor gezien houdt richting Ihattaren.

Wel denkt de record-international van Oranje dat PSV kampioen gaat worden. Ook presentaror Wilfred Genee denkt dat PSV de landstitel dit seizoen gaat veroveren. De kwaliteit van de spelersgroep zal de basis vormen voor de landstitel, denken Sneijder en Genee.

 


Vorig artikelVIDEO: Memphis Depay is fit en klaar voor het WK
Volgend artikelInterview dankbare Romário | ‘PSV betekent veel in mijn leven’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in