Home Nieuws Wesley Sneijder legt uit waarom hij Ihattaren niet meer bij staat én...

Wesley Sneijder legt uit waarom hij Ihattaren niet meer bij staat én waarom PSV kampioen wordt

14164
0

Duidelijke taal. ‘Voor mij is het klaar’, zegt Wesley Sneijder in het programma Veronica Offside met duidelijke woorden.

Het heeft er alle schijn van dat Wesley Sneijder zich enigszins bedrogen voelt door Mo Ihattaren. De jonge Utrechter verklaarde recent nog dat hij niet reageerde op de verzoeken van Ihattaren omdat hij zich schaamde en zo opkeek tegen de record-international van Oranje maar het heeft waarschijnlijk meer van doen met de mentaliteit van Ihattaren dan andere zaken.

Hoe dan ook, Ihattaren heeft het voor elkaar gekregen dat Sneijder ook klaar is met zijn inspanningen richting de gevallen probleemvoetballer. Inmiddels zou Ihattaren onderdak hebben gekregen bij de familie Nouri maar of dat zijn proces zal gaan versnellen valt nog te bezien. In het programma Veronica Offside zegt Sneijder dat hij het voor gezien houdt richting Ihattaren.

Wel denkt de record-international van Oranje dat PSV kampioen gaat worden. Ook presentaror Wilfred Genee denkt dat PSV de landstitel dit seizoen gaat veroveren. De kwaliteit van de spelersgroep zal de basis vormen voor de landstitel, denken Sneijder en Genee.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here