Home Nieuws Sneijder kijkt met stijgende verbazing naar dramatische eerste helft PSV: ‘Kinderlijk!’

266
0

PSV kijkt woensdagavond op bezoek bij Sevilla in de rust tegen een 1-0 achterstand aan.

Daarmee komt de ploeg van trainer Peter Bosz heel goed weg. Youssef En-Nesyri was namelijk twee keer heel dicht bij een treffer. De Marokkaanse spits vond eerst Walter Benítez op zijn weg en vlak voor rust kopte hij op de lat.

Tussendoor was er toen al een treffer van Djibril Sow afgekeurd door de VAR, omdat de middenvelder aan het begin van de aanval hands maakte.

PSV kwam er in de eerste helft totaal niet aan te pas in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, zo ziet ook Sneijder als analist bij RTL 7. “Ze verliezen kinderlijk de fysieke duels. Dat gebeurt nu al 45 minuten lang. Sevilla wint elk, maar dan ook elk duel. Je ziet het gewoon gebeuren.”

Vorig artikelPeter Bosz maakt opstelling PSV voor cruciale CL-kraker tegen Sevilla bekend