Home Nieuws Wesley Sneijder haalt uit en snapt niets van alle ophef en kritiek:...

Wesley Sneijder haalt uit en snapt niets van alle ophef en kritiek: ‘Competitievervalsing PSV, wat een onzin’

5310
0

Wesley Sneijder heeft een andere mening dat het gros van de journalisten en analisten die iets vinden van de ontspanningsweek van de PSV-selectie op Ibiza.

Sneijder is het totaal niet eens met alle criticasters en vindt het niet raar dat PSV voor de laatste wedstrijd van het seizoen naar Ibiza vertrekt. Er zijn bakken kritiek te horen naar aanleiding van de reis naar het Spaanse eiland. Bij De Telegraaf noemde men het zelfs competitievervalsing, maar daar is Sneijder het niet mee eens.

“Competitievervalsing, wat een onzin”, luidt de reactie van Sneijder in Veronica Offside op de kritiek naar aanleiding van de korte reis. “Dan had RKC moeten zorgen dat ze iets eerder veilig waren. Dat moet je PSV niet kwalijk nemen. Het is toch logisch dat ze dat doen als ze kampioen zijn geworden. Het Europese Kampioenschap komt er ook aan, dus die tijd is er na het seizoen niet. Ik begrijp wel dat ze dat nu doen voor die laatste wedstrijd.”

De analist snapt alle ophef niet. Volgens Sneijder hoeft Excelsior zich geen enkele zorgen te maken dat PSV niet scherp voor de dag zal komen aanstaande zondag tegen RKC Waalwijk. “Dan erbij, er zullen misschien spelers spelen die nog niet veel in actie zijn gekomen. Die willen zich ook in de kijker spelen. En Luuk de Jong kan nog topscorer worden, dus al met al zijn de reserves van PSV nog altijd beter dan RKC.”

HILVERSUM – (VLNR) Analist Wesley Sneijder, presentator Wilfred Genee en analist Andy van der Meijde in het decor van voetbaltalkshow Veronica Offside op SBS6. Het programma is semi-live, omdat Genee aansluitend Veronica Inside presenteert. ANP SANDER KONING


Vorig artikelTelegraaf-journalisten Driessen en Verweij: Reis PSV-selectie naar Ibiza kan niet
Volgend artikelVan der Gijp haalt uit naar PSV, Johan Derksen waarschuwt Feyenoord: ‘Zo’n jongen uit Rotterdam niet naar PSV laten gaan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in