Home Nieuws Weinig vertrouwen Waterreus in huidig keepers potentieel PSV

Weinig vertrouwen Waterreus in huidig keepers potentieel PSV

74
0

Ronald Waterreus heeft in Voetbal International een blijk van weinig vertrouwen gegeven in de diverse keepers die bij PSV onder contract staan.

Eloy Room kan in de ogen van de ex PSV keeper niet worden gezien als opvolger van Jeroen Zoet. Room zal volgens Waterreus geen promotie maken als Zoet aan het einde van het seizoen vertrekt.


“Zolang Mark van Bommel de trainer is, wordt Eloy Room geen eerste keeper van PSV, denk ik. Met hem gaat hij de Champions League niet in, kan ik je garanderen”, zegt Waterreus in Voetbal International. “Op dit moment is de rolverdeling zo duidelijk. Jeroen is nummer één en dat blijft hij voorlopig ook.”

PSV heeft naast Zoet en Room nog vier doelmannen in huis, waarvan Unnerstall de meest potentie lijkt te hebben. Ander keepers buiten Unnerstall zijn: Hidde Jurjus, Luuk Koopmans en Yanick van Osch. Unnerstall (VVV-Venlo), Jurjus (De Graafschap) en Koopmans (MVV) worden verhuurd. “Ik denk niet dat PSV de opvolger van Zoet al in huis heeft. De jongens die nu onder contract staan, zijn in mijn ogen niet gehaald om in PSV 1 te gaan keepen”, zegt ervaringsdeskundige Waterreus over het potentieel aan PSV keepers.

“Ik verwacht dat als Jeroen een keer vertrekt, PSV nog een andere eerste doelman haalt”, zegt hij. Waterreus blijkt ook nog niet helemaal te geloven in Lars Unnerstall. “Unnerstall zal ook heus wel tien goede wedstrijden keepen in PSV 1, net als Room. Maar elke wedstrijd top zijn bij een topclub of af en toe een wedstrijdje, dat is echt een heel groot verschil.”


Facebook Comments