Home Nieuws Weinig vertrouwen PSV in defensieve talenten; Moreno en Botteghin in beeld

Weinig vertrouwen PSV in defensieve talenten; Moreno en Botteghin in beeld

11
0

PSV heeft vooralsnog weinig vertrouwen in de defensieve talenten De Wijs en Alberto. Beide centrale verdedigers zijn mee op trainingskamp geweest maar lijken nog niet te voldoen aan de eisen van de technische staf. Zijn betreffende talenten daadwerkelijk nog niet goed genoeg of valt PSV weer te snel terug op het aankopen van spelers? 

Het wijkt enigszins af van het beleid wat 3 jaar terug met de aanstelling van Cocu is ingezet; namelijk meer inzetten op de eigen jeugd en deze eigen jeugd sneller inpassen dan voorheen het geval was. Naar alle waarschijnlijkheid zal er een verdediger van het kaliber Marcelo of Derijck worden aangetrokken waarmee de doorstroom van de eigen jeugd weer zal blokkeren. In dat kader wordt ook de naam van Eric Botteghin genoemd; de Braziliaan zou zelfs aangeboden zijn bij PSV. Botteghin is een speler in de categorie Derijck of Jan Arie van der Heijden en zal het elftal niet naar een veel hoger plan tillen.
Een speler met meerwaarde die er wel direct zou kunnen staan is Hector Moreno. De Mexicaanse international is al zo lang Marcel Brands bij PSV de technische scepter zwaait, in beeld om de selectie te komen versterken. Moreno strijkt echter een fors salaris op bij het Spaanse Espanyol en staat tevens in de belangstelling van VBF Stuttgart.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here