Home Nieuws Weinig vertrouwen bij Obispo: ‘Het is niet echt positief voor mij’

Weinig vertrouwen bij Obispo: ‘Het is niet echt positief voor mij’

19
0

De verloren bekerwedstrijd van PSV tegen RKC Waalwijk heeft niet veel kunnen veranderen aan het perspectief van Armando Obispo.

De nog altijd maar negentien jarige verdediger heeft momenteel weinig vertrouwen op meer speeltijd in het eerste elftal. “Zoals het er nu uitziet, is het niet echt positief voor mij, zo eerlijk moet je zijn”, erkent hij.


“Ik blijf gewoon keihard werken en hoop dat ik een plekje kan afdwingen. In voetbal kan alles heel snel veranderen”, zegt Obispo tegen Omroep Brabant. “Ik heb het nog niet met de trainer over mijn situatie gehad. Ik speel wedstrijden in Jong PSV, dus ik heb wel wedstrijdritme. Dat is het belangrijkste. In de winter zien we wel verder.”

Obispo richt zich weer vol enthousiasme op Jong Oranje, dat vrijdag speelt tegen Duitsland. “Ik heb de eer dat ik eigenlijk alle nationale teams heb doorlopen. Nu de volgende, Jong Oranje. Mooi dat ik erbij mag zijn. Een mooie ervaring. Er zijn jongens met veel kwaliteit. Dat de bondscoach mij er ook bij heeft genomen is een compliment.”

 


Facebook Comments