Home Nieuws Weinig sympathie voor Cillessen: ‘Ik stond met Hélène Hendriks bij Ajax –...

Weinig sympathie voor Cillessen: ‘Ik stond met Hélène Hendriks bij Ajax – NEC…’

2103
0

Het interview van Jasper Cillessen na de zege van NEC op PSV van zaterdagavond is in het verkeerde keelgat van Marciano Vink geschoten.

De doelman van de Nijmegenaren was een van de uitblinkers. Hij pakte in de slotfase bij een 3-1 voorsprong een penalty van Luuk de Jong, waarmee hij voorkwam dat PSV terug in de wedstrijd kon komen.

Cillessen besloot journalist Milan van Dongen na afloop tijdens een interview aan ESPN aan te pakken. Van Dongen zou de sluitpost onlangs hebben uitgelachen toen hij tegen RKC Waalwijk een penalty van Dario van den Buijs stopte, waarna de strafschop opnieuw mocht worden genomen omdat Cillessen te vroeg van de lijn kwam.

“De laatste telde niet. Daar heb je toen nog om gelachen. Dus nu kan ik lachen”, richtte Cillessen zich na NEC – PSV tot Van Dongen. “Ja, daar heeft men om gelachen”, reageerde Van Dongen. “Ja, jij ook! Ik heb je podcast gezien, dus… Maar dat maakt niet uit.”

De beelden van het interview werden afgelopen weekend getoond in het ESPN-programma De Eretribune. “Hij moet hier wel een beetje mee stoppen”, zei Vink. De analist had in februari een soortgelijke ervaring met Cillessen tijdens het duel Ajax – NEC.

“Nu gebeurt dit met Milan en ik stond een tijdje geleden met Hélène Hendriks bij Ajax – NEC. Toen pakte hij Hélène ook aan, omdat zij ooit iets gezegd had. Weet je, als je daar iedere keer op terug moet komen… Hij haalt zo het leuke randje een beetje weg.”

Vink is van mening dat Cillessen zichzelf geen goede dienst bewijst met zijn rancuneuze interviews. “Als je als speler voor de camera gaat staan en je bent gewoon blij en loopt vervolgens gewoon weg, zonder ergens op terug te komen, dan is er niemand…”, vervolgt de analist.

“Hij is 34. Ik ben van mening dat je het moet laten gaan. Je hoeft niet in elk interview terug te komen op wat iemand gezegd heeft of waarover iemand ooit gelachen heeft. Kom op, man. Men waardeert hem en het is echt een wereldkeeper, alleen dat gedeelte moet hij weglaten.”


Vorig artikelKenneth Perez over talent van PSV: ‘Zou bij Ajax het achtste wereldwonder zijn’
Volgend artikelPSV is uitzicht op vele records kwijt, maar kan alsnog fraaie mijlpaal bereiken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in