Home Nieuws Weinig imponerend AS Monaco verliest opnieuw en zakt naar 10e plaats in...

Weinig imponerend AS Monaco verliest opnieuw en zakt naar 10e plaats in Ligue 1

190
0

AS Monaco is deze week opnieuw tegenstander van PSV in het Europa League toernooi.

PSV speelt donderdagavond de vierde wedstrijd in het Europa League toernooi en er moet gewonnen worden om zicht te blijven houden op overwintering in Europa.

De ploeg uit het ministaatje in het zuiden van Frankrijk is bepaald niet onverslaanbaar en aan een goed seizoen bezig. Dat liet de ploeg van trainer Kovac recent al zien in Eindhoven want het spel van de Monegasken was bepaald niet over om naar huis te schrijven. Monaco won natuurlijk wel in Eindhoven en heeft goede papieren om de groep te overleven. Iets wat voor PSV momenteel wat minder speelt.

Donderdagavond kan PSV zich revancheren in en tegen AS Monaco en dat moet gezien het spelbeeld van de wedstrijd in Eindhoven mogelijk zijn. Dit weekend zakte Monaco opnieuw op de Franse ranglijst. In en tegen Brest, in het westen van Frankrijk kwam Monaco in de achttiende minuut door een doelpunt van Steve Mounié op achterstand. Franck Honorat maakte elf minuten voor tijd de 2-0. Myron Boadu viel na rust in bij de bezoekers.

Door de nederlaag is Monaco met zeventien punten terug te vinden op de tiende plaats in de Franse Ligue 1. De ploeg maakt weinig indruk in seizoen 2021-2022. Dus het is aan PSV om de ploeg van Kovac verder het moeras in te duwen.

Vorig artikelNa matige weken gaat het dit weekend niet over verschillen in budget: PSV op 2 punten van koppositie
Volgend artikelReal Sociedad opnieuw koploper La Liga, tegenstander PSV blijft imponeren in Spanje