Home Nieuws Weet RvC lid Dijkhoff al meer over nieuwe trainer? ‘Moment dat ik...

Weet RvC lid Dijkhoff al meer over nieuwe trainer? ‘Moment dat ik het weet, terwijl het nog niet officieel is’

323
0

Er wordt al ruim een week volop gespeculeerd over de nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen. Wie wordt de opvolger van Roger Schmidt.

Raad van Comissarissen lid Klaas Dijkhoff werd woensdagavond bij VI Vandaag aan de tand gevoeld over de toekomstige trainer maar Dijkhoff kon niets bevestigen dan wel ontkennen. Het is simpelweg nog niet bekend en dat is een logische zaak nadat Schmidt pas een goede week geleden bekend maakte dat hij uit Eindhoven zal vertrekken. Dijkhoff werd scherp ondervraagd over de aanstelling van Marcel Brands maar Dijkhoff liet zich niet kennen en stelde vast dat hij Brands wel degelijk een hele goede algemeen directeur vindt. Het verwijt dat de tafelgasten Brands maken over moeizaam communiceren wordt door Dijkhoff dan ook niet gedeeld.

Over de nieuwe trainer kon Dijkhoff niks zeggen. Ronald Koeman, Phillip Cocu of Peter Bosz. Die namen worden vaak genoemd. Cocu en Bosz gelden als voornaamste kandidaten om Roger Schmidt na dit seizoen op te volgen als trainer van PSV. Klaas Dijkhoff zei daarover: “Ik zou het niet weten”, reageerde de voormalige politicus. “Nee, zover zijn we nog niet. De rvc gaat niet brainstormen en kwartetten over wie het wordt.”

“Er zal vast een moment komen dat ik het al weet, terwijl het nog niet officieel is”, vervolgt Dijkhoff, “maar dat is nog lang niet nu. Formeel beslist een raad van commissarissen niks. Zo werkt het niet.”

Phillip Cocu is momenteel geregeld bij PSV te vinden. Donderdagavond zit Cocu naast Hans van Breukelen op de tribune bij PSV – Maccabi Tel Aviv. “PSV weet dat ze me altijd kunnen bellen”, zei Cocu tegen Voetbal International. Maandagavond was Cocu ook aanwezig bij Jong PSV – Jong FC Utrecht.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here