Home Nieuws Weer topfitte Noni Madueke lijkt niet met transfer dan wel vertrek uit...

Weer topfitte Noni Madueke lijkt niet met transfer dan wel vertrek uit Eindhoven bezig te zijn

4834
0

Een jaar geleden ging het over Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur, later weer over Liecester City. Allen clubs die met serieuze interesse in Noni Madueke in verband werden gebracht.

Rond de wedstrijden tegen Galatasaray en Benfica, die PSV in het kader van de voorronden voor de Champions League speelde, was het de vraag of Madueke nog lang bij PSV zou blijven. Maar die situatie keerde zich voor Madueke en PSV. Want de aanvaller verviel van blessure in blessure en er leek maar geen einde aan te komen.

De Engelse aanvaller bezocht eerder het trainingscomplex van Borussia Dortmund en dacht wellicht zelf ook aan toekomst buiten Eindhoven maar daar lijkt de nu weer topfitte aanvaller niet mee bezig te zijn. Madueke wil een seizoen lang furore maken bij PSV en gevrijwaard blijven van blessures. Madueke lijkt geenszins bezig te zijn met een vertrek uit Eindhoven of een transfer naar de Europese top, die eerder wel voor de Engelse aanvaller in de markt leken te zijn. Madueke wordt deze zomer door nationale en internationale media dan ook niet in verband gebracht met een vertrek bij PSV.

Madueke speelde zaterdag vijf kwartier mee in de oefenwedstrijd tegen Villarreal. Uiteindelijk wil hij weer negentig minuten kunnen spelen. “Het is belangrijk om die stap deze weken zetten. Ik mag niet klagen, want het gaat goed in de voorbereiding”, maakt hij tevreden de balans op. “Het was top om tegen een tegenstander als Villarreal te spelen, want dit is het niveau waar we heen willen.”

Luuk de Jong rendeert vooral bij hoge ballen van de zijkant, maar Madueke weet dat Luuk de Jong meer kwaliteiten heeft. “Hij hoeft niet per se voorzetten te hebben. Luuk is een speler die ook de bal in de voet kan krijgen. Maar natuurlijk geeft hij PSV een extra wapen vanaf de zijkant. Dat gaan we zeker proberen te benutten”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here