Home Nieuws Wéér blessureleed voor Mauro Júnior: Braziliaan wordt van het trainingsveld gedragen

Wéér blessureleed voor Mauro Júnior: Braziliaan wordt van het trainingsveld gedragen

2011
0

Ongekend: Mauro Júnior lijkt opnieuw een blessure te hebben opgelopen. Steeds als de Braziliaan eindelijk fit lijkt te zijn, slaat het noodlot weer toe.

PSV en blessures. Eerder kreeg Roger Schmidt lichte verwijten dat zijn trainingsmethodieken wellicht te zwaar of niet op orde zouden zijn maar ook onder Ruud van Nistelrooij, met een andere technische staf en andere fysiologen, is het kommer en kwel op het vlak van personele problemen door blessures.

Eerder deze week was Walter Benítez aan de beurt en nu lijkt Mauro Júnior opnieuw geblesseerd te zijn. De Braziliaan moest vrijdag van de training weggedragen worden. Het vrijdagavond niet duidelijk wat Mauro Júnior precies mankeert en wat er precies gebeurd is. Op social media duiken foto’s op van de Braziliaan die van de training gedragen wordt, terwijl het Eindhovens Dagblad het nieuws bevestigt. Er wordt gewacht op een mededeling vanuit PSV.

Eerder dit seizoen had Mauro Júnior een lieskwetsuur, daarna had de multifunctionele verdediger en/of middenvelder maar ook aanvaller, last van schouderproblemen nadat hij in Marbella verkeerd terecht kwam. Later was een schorsing na een charge de oorzaak van zijn absentie.


Vorig artikelRon Jans zet Joshua Brenet uit selectie Twente door gedrag rond wissel tegen PSV
Volgend artikelVan Nistelrooij erkent: ‘Met Luuk de Jong gesproken over stoppen bij Oranje’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in