Home Nieuws ‘We zullen zaterdag iets recht moeten zetten voor eigen publiek’

‘We zullen zaterdag iets recht moeten zetten voor eigen publiek’

15
17

In gesprek met Voetbal International blikt Bart Ramselaar onder meer terug op de wedstrijd tegen Willem II. De middenvelder is niet bang dat de klap lang na blijft dreunen.

“Nee, dat denk ik niet. Nadat we goed en hard met elkaar hebben gesproken, moet het alleen nog over de wedstrijd tegen VVV-Venlo gaan. We zullen zaterdag iets recht moeten zetten voor eigen publiek,” aldus Ramselaar. “We hebben nog steeds een mooie voorsprong van zeven punten op Ajax en wij moeten ervoor zorgen dat het duel met Willem II een incident was.”

De middenvelder gaat verder: “Als we deze voorsprong van zeven punten nog weggeven, dan hebben we een mislukt einde en dus seizoen. Met onze kwaliteiten zou dat echt niet mogen. Dat realiseren we ons ook allemaal. Hoewel het soms lastig is, hebben we het niet over het kampioenschap. Dat is na het duel van zaterdag met Willem II ook ongepast. We hebben een mooie voorsprong, maar eigenlijk hebben we nu nog helemaal niks. En makkelijke wedstrijden zijn er niet. Iedere tegenstander heeft namelijk nog belangen en speelt wel ergens om. We moeten niet gaan rekenen, maar ons alleen focussen op de komende tegenstander.”


Facebook Comments

17 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here