Home Nieuws ‘We willen van Bommel en van Nistelrooij een rol geven’

‘We willen van Bommel en van Nistelrooij een rol geven’

20
0

Er is PSV veel aan gelegen Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooij binnenboord te houden. De club wil de twee iconen om te beginnen een vooraanstaande positie binnen de jeugdopleiding geven, stelt Marcel Brands vrijdagsmiddag. De TD geeft ook een update van het transferfront.

“Jordy de Wijs kan verhuurd worden aan Excelsior”, laat Brands weten aan Omroep Brabant. “Daar nemen we na de winterstop een beslissing over. Swansea zou ge├»nteresseerd zijn in Narsingh, maar tot dusver heb ik van die club nog helemaal niks gehoord.”
Brands gaat ook in op Poulsen en Jozefzoon. “Ook Simon Poulsen en Florian Jozefzoon hebben aangegeven dat ze wel willen vertrekken om aan speeltijd toe te komen. Maar tot nu toe heeft dat nog tot niets geleid.”

PSV blijft ondertussen op zoek naar een opvolger van Jong PSV-trainer Pascal Jansen, die aan de slag gaat als hoofd opleidingen. Brands stelt het liefst iemand uit de eigen organisatie aan.
“Er zijn al veel sollicitaties daarvoor binnengekomen. Natuurlijk willen we Ruud van Nistelrooy en Mark van Bommel graag een rol geven in onze opleiding. Dat kan bij Jong PSV, maar bijvoorbeeld ook bij onder 19, onder 17, of als individuele trainer.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here