Home Nieuws ‘We leunen echt niet arrogant achterover’

‘We leunen echt niet arrogant achterover’

32
0

De huidige koppositie zorgt voor veel weerstand onder Ajax fans, journalisten en analisten. PSV en de factor geluk zouden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn deze jaargang.

Het gros van de analisten noemt de factor geluk de grootste medestander van PSV dit seizoen. Een deel van de journalisten en analisten vindt daarnaast niet dat Ajax teveel punten laat liggen maar dat PSV geluk heeft. Het is maar net hoe je het bekijkt. De spelers van PSV deert het nauwelijks en raken almaar meer gemotiveerd dit seizoen nog succesvoller te maken.

Het achterover leunen is ook een veel gehoorde kreet onder de criticasters van PSV. Daniel Schwaab bestrijdt deze lezing in gesprek met VI. ‘We leunen echt niet arrogant achterover en denken dat het bij ons allemaal wel goed zit’, vervolgt de Duitser, die zondag maar al te graag wil profiteren van de positie van PSV. ‘We kunnen de rust die er bij ons is, omdat we succesvol zijn, juist goed gebruiken om de volgende nodige stappen te zetten. We hebben zelfvertrouwen en een grote voorsprong, er mag dus een keer wat misgaan. Maar die luxepositie heb je niet altijd in het voetbal. We moeten die benutten en er niet gemakzuchtig van worden.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here