Home Nieuws ‘We hebben nog geen videobeelden van PSV bekeken’

‘We hebben nog geen videobeelden van PSV bekeken’

15
0

Is het arrogantie of een gedegen voorbereiding? Simeone heeft zijn spelers nog geen beelden laten zien van PSV.

Simeone verwacht woensdagavond vooral veel van de snelle aanval van PSV. “PSV is een moedige ploeg”, aldus Simeone. “Een goed team. Hun kwaliteiten liggen vooral voorin, de aanvallers van PSV kunnen iedere ploeg pijn doen.”

Atlético trainde dinsdagavond in het Philips Stadion en heeft dus nog geen beelden van PSV bekeken. ,,Dat doen we op de wedstrijddag, tijdens de voorbeschouwing. Ik verwacht een heel intens duel. Het belangrijkste blijft uiteindelijk dat je een goal meer maakt dan de tegenstander. Dan win je wedstrijden.”

Een vraagteken bij Atlético is nog de beschikbaarheid van middenvelder Augusto Fernández, die een knieblessure heeft gehad maar wel mee naar Eindhoven is gekomen. Simeone kon dinsdagavond nog niet zeggen of de Argentijn ook gaat spelen. ,,Hij heeft veel werk verricht en maakt kans om te spelen. Het kan twintig minuten zijn of zestig minuten maar dat moeten we woensdag bekijken.”
Atlético krijgt bijzonder weinig treffers tegen maar heeft zelf ook moeite de goal te vinden. De Franse aanvaller Antoine Griezmann wist de laatste vijf competitieduels niet te scoren. “Het ontbreekt aan doelpunten”, erkende hij. “Het is lastig. Een aanvaller leeft van goals maar ook zonder kan ik belangrijk zijn en ik geloof dat de doelpunten vanzelf weer komen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here